1FOCUS
events
Meer informatie

Grip op resultaat

Bouw een verbetercultuur in teams. Teamleden nemen meer eigenaarschap en ontwikkelen samen het gedrag dat nodig is voor grip op hun belangrijkste verbeterdoel. Met deze werkwijze kan het echt.

Bekijk de cases
  • 498 Teams Active
  • 99% Results On Track
  • 93% Appointments Fullfilled

Continu verbeteren

Combineer de kracht van focus met het bouwen van een verbetercultuur in teams. 1FOCUS is een werkwijze voor succesvolle teams. Samen ontwikkelen jullie de gewenste gedragspatronen en acties die nodig zijn om een uitdagend doel te bereiken.

Download eBook

Wat willen we bereiken?

Het lijkt wel of we allemaal ondergedompeld worden in de acties van de dag. We zijn drukker dan ooit. Het aanbrengen van richting zullen we echt zelf moeten doen. Durf een ambitie uit te spreken over wat je dan wel wilt.

Alle teams 1 Focusdoel

In een organisatie met meerdere teams, stemmen we 1 focusdoel met elkaar af. Juist maar één geeft heel veel duidelijkheid en is beter dan de hele doelenboom. Grip op een resultaat creëren we 1 voor 1 tegelijk.

Gedragsverandering

Als je iets wil bereiken wat je tot nu toe nog niet bereikt hebt, betekent dat meestal dat je iets anders moet gaan doen. Maar mensen hebben vaak sterke ingesleten oude patronen. Hoe verander je dit?

Lees verder
Het gaat om leren grip te krijgen op de resultaten. Voor ons is dit een vaste werkwijze. Johan Doornenbal, Directeur Luba Uitzendbureau
We hebben nu met 120 teams elke week zicht op het effect op onze klanttevredenheid. Ronald Smit, Directeur CENDRIS
We waren te vlot begonnen, nu hebben we het gedrag in de teams dat we graag zien. Michel Goedegebuure, Managing Director Airborne